top of page
Gradient bakgrunn
Becca i studio_edited_edited.jpg

ARTIST BECCA 

    - Becca Rømma -

Født: 24.03,1987

Etter noen rolige år er Becca endelig tilbake med nye låter, og klar for nye liveopptredener i Norge. Platedebut kom i 2012 med «Såmmår i bøgda», og med fengende låter og høy allsangfaktor tok hun Country-Norge med storm.

Publikum og presse applauderte artisten som fremfører låtene med sin særegne trønderdialekt.

Becca etablerte seg raskt i toppen av norsk country, og med bidrag i startfasen på produsentsiden av Terje Storli og Torstein Flakne fikk karrieren en drømmestart. Hun skriver mesteparten av låtene selv, og med humor og et blikk for detaljer får hun med seg både publikum og lyttere. Tekstene er preget og inspirert av følelser og selvopplevde erfaringer – noe som gjør at musikk og artist oppleves som ektefølt og autentisk.

Becca kom ut med  ny singel fredag 31. mars og ytterligere nytt materiale kommer i vår. Kjoler er byttet ut med boots, dongeri å skinn, prinsesselook er byttet ut med en rå og rocka image som kommer til å både vises og høres!

Det blir countryrock i en innpakning få andre har. Nå er nye Becca klar for å turnere, og hun er klar for å ta på seg nye spillejobber i 2023. " -Jeg gleder meg enormt til å stå på scenen igjen etter noen års pause. Nå blir det full fart med både bandet og bare meg selv i tiden fremover. -Det er veldig moro å gi ut nytt materiale, samtidig som jeg vil vekke til liv mine gamle låter og hits også," forteller Becca.

I løpet av 2023 vil Becca ta spillejobber med sitt faste band Hollywood Scandal, som består av rutinerte musikere, og i tillegg opptre som duo med sin ektemann Børge Rømma fra Too Far Gone fra tid til annen.

For Booking, kontakt manager Per Evjen :

E-post: per.evjen@gtevent.no

Mobil: 924 81 200

bottom of page